Publicat la: 19.01.2016

Solaron alături de partenerul german P&T Technische Mörtel la InfraTech 2016 Germania!


Debut de an lângă colaboratorul nostru german, furnizorul de mortare speciale, la târgul de construcții INFRATECH 2016 de la ESSEN. Solaron a fost prezentă în Germania la standul de prezentare al P&T.

La acest târg de infrastructura în construcții, unde tehnologiile nou dezvoltate pentru reparații și protecție a structurilor au fost expuse, P&T a prezentat :

- Topolit KSM – produs pe bază de ciment, utilizat pentru restaurarea sistemelor de canalizare, cu o rezistentă înaltă la mediu chimic agresiv, bazic sau acid, cu un pH cuprins între 3.5-11

- Topolit Bitumenfix – produs pe bază de bitum, utilizat pentru repararea rapidă a carosabilului chiar și în cele mai nefavorabile condiții de aplicare, pe ploaie sau ninsoare, aplicabil la temperaturi de până la -20°C și care permite trafic imediat.

Gama de mortare speciale,pe care o distribuie SOLARON, destinate reparațiilor structurale, protecției anticorozive a betonului, injecțiilor structurale sau ancorărilor de orice fel este una diversă, de o înaltă performanță, capabilă să ofere soluția optimă și durabilă la orice situație.