Publicat la: 28.11.2019

STUVA Expo 2019 - Frankfurt, Germania


Inginerii Solaron au participat, la invitatia partenerilor nostri belgieni de la TRADECC, la STUVA Expo 2019 – Targul International pentru tunnelling si infrastructura, organizat in perioada 26-28 noiembrie la Frankfurt, Germania.

TRADECC a prezentat cele mai noi si mai inovatoare game de solutii pentru tunnelling: solutii de impermeabilizare, rasini de injectii pentru consolidarea solurilor, rasini poliuretanice si acrilice de injectie pentru etansare etc, solutii implementate recent la executia metroului din Sofia, Bulgaria si a metrolului din Copenhaga, Danemarca.

Stuva Expo, expozitia comerciala ce insoteste Conferinta STUVA, a reunit peste 200 de expozanti cunoscuti, precum peste 3000 de delegati si de vizitarori din peste 20 de tari. Au fost prezentate produse si servicii din multiple domenii: masini si echipamente, materiale si accesorii, planificare si consultanta, executie in domeniul constructiilor subterane.

Conferința STUVA a demonstrat din nou de ce este considerată cea mai importantă manifestare de acest gen din întreaga lume: peste 60 de prelegeri în două sesiuni paralele si peste 2000 de participanti la Conferinta.