Publicat la: 02.03.2015

REPARATII CAROSABILE LA RECE - rapid şi durabil!


3 pasi simpli: cureţi – umpli – îndeși - nu necesită amorsare În special schimbările de temperatură, îngheţul şi dezgheţul, produc aproape inevitabil apariţia mai multor gropi în asfalt. Acest lucru înseamnă un risc pentru utilizatorii de drumuri şi pierderi de bani pentru autorităţile locale. Soluţia rapidă şi economică este Tolpolit® Bitumenfix! Cu produsul german de la P&T Technische Mörtel prelucrarea este simplă - se îndepărtează părţile neaderente şi apa, se umple, se nivelează şi se bătătoreşte în groapă. Nu necesită malaxare, se toarnă direct din recipient. Imediat după umplerea cu Bitumenfix drumul este imediat practicabil , compactarea  şi durabilitatea se datorează în continuare traficului. Rezultatul este o reparaţie permanentă a drumului, fie că acesta este din asfalt sau beton, pentru toate tipurile de trafic.  Materialul este ambalat în găleţi de plastic. Se poate utiliza cu succes pe timp de ploaie sau la temperaturi negative, pe carosabil umed sau îngheţat.

Alte avantaje: produsul nu conţine substanţe care să dăuneze mediului înconjurător, nu este un pericol pentru apa din pânza freatică.

Nu mai este nevoie să reparaţi de două ori aceeaşi groapă, lucrul în grabă şi slab calitativ datorită răcirii asfaltului, reparaţii târzii condiţionate de vremea nefavorabilă, sau obstrucţionarea traficul după reparaţie, pentru întărirea asfaltului. Toate acestea pot fi uitate odată cu folosirea lui Bitumenfix.