Publicat la: 01.07.2010

Prezentare 30.06.2010 - Sisteme de reparare si consolidare a betoanelor


Solaron Construct a sustinut in data de 30.06.2010 o dezbatere tehnica cu tema: Sisteme de reparare şi consolidare a betoanelor. Prezentare de tehnologii şi materiale moderne. Studii de caz - lucrări executate. Evenimentul a avut loc la sediul Patronatului Societatilor din Constructii (www.psc.ro).

La prezentare au participat reprezentanti ai S.C. Constructii Erbasu, Energoconstructia S.A., IPROCHIM, S.C. Delta ACM S.R.L., IPTANA, S.C. Aquaproiect S.A. Dl. Razvan Niculescu-Aron (Director General Solaron Construct), dna Liliana Popescu (Director Vanzari) si dl. Dan Paraipan (Director Tehnic) au prezentat gama de mortare de reparatii si sistemele de reparatii si protectii Eurocret pentru  structuri de beton, mortarele Eurogrout de ancorare si injectie, straturile de acoperire Kerasal pentru rezervoare de apa, sisteme de consolidare cu fibre laminate de carbon unidirectionale Tradecc, sisteme de impermeabilizare osmotica Tradecc.

Prezentarea tehnica a fost urmata de discutii punctuale pe cazuistica – diverse lucrari speciale executate de catre firma noastra sau cu materialele pe care le distribuim. Solaron Construct doreste sa multumeasca pe aceasta cale tuturor participantilor la dezbatere, precum si Patronatului Societatilor din Constructii pentru sprijinul acordat in organizarea acestui eveniment.