Arhiva pentru luna martie, 2011

24.03.2011 – Intalnirea anuala P&T Technische Mortel – Solaron

In data de 24.03.2011 a avut loc la Neuss, Germania intalnirea anuala intre conducerea firmei  Solaron Construct si conducerea firmei partenere P&T  Technische Mortel GmbH.

Cu aceasta ocazie, reprezentantii celor doua firme au analizat activitatea Solaron Construct din ultimul an precum si viitoarele directii de dezvoltare a colaborarii.

Tot in cadrul intalnirii, P&T a prezentat detalii tehnice si proceduri de punere in opera pentru noua gama de produse Kerasal, mortare special concepute pentru domeniul apei potabile.

In perioada 02-05 mai 2011 P&T Technische Mortel va participa la expozitia Wasser Berlin International unde va prezenta gama de produse Kerasal.

Solaron Construct a participat la conferinta: “Infrastructura rutiera-pariul anului 2011”

Solaron Construct a fost reprezentata prin Director Tehnic Dan Paraipan la conferinta “Infrastructura rutiera – pariul anului 2011”, organizata de Bursa Constructiilor in data de 24.03.2011 in Bucuresti.

P.S.C. – Patronatul Societatilor din Constructii si A.P.D.P. – Asociatia Profesionala de Drumuri si Poduri, federatii in care Solaron Construct este membra, s-au numarat printre organizatorii acestei conferinte.

Discutiile s-au concentrat pe prioritatile de investitii ale Ministerului Transporturilor in 2011, absorbtia fondurilor europene destinate lucrarilor de infrastructura, derularea licitatiilor si contractelor pentru lucrari desfasurate din fonduri publice.

Galati, 02.03.2011: Prezentare sisteme de materiale si tehnologii Solaron Construct – Ordinului Arhitectilor din Romania – Filiala Dunarea de Jos

In data de 02.03.2011, Solaron Construct  a sustinut la sediul Ordinului Arhitectilor din Romania – Filiala Dunarea de Jos, Galati, o prezentare a sistemelor de materiale si tehnologii promovate de societatea noastra. Expunerea a fost urmata de o dezbatere tehnica asupra unor lucrari de referinta punctuale, fie executate de societatea noastra sau la care s-au folosit materialele pe care le distribuim.

Dl. Razvan Niculescu-Aron (Director General Solaron Construct), dna Liliana Popescu (Director Vanzari) si dl. Dan Paraipan (Director Tehnic) au prezentat gama de mortare de reparatii si sistemele de reparatii si protectii EuroCret pentru  structuri de beton, mortarele EuroGrout de subturnare, ancorare si injectie, straturile de acoperire Kerasal pentru rezervoare de apa, sisteme de consolidare cu fibre laminate de carbon unidirectionale Tradecc, sisteme de impermeabilizare osmotica Tradecc.

La prezentare au participat proiectanti, arhitecti, reprezentanti ai PROIECT Galati, ai Ordinului Arhitectilor din Romania Filiala Galati,  ai Inspecţiei de Stat în Construcţii Galati, Terracons Civic, Varia Prest, etc.

Solaron Construct doreste sa multumeasca pe aceasta cale tuturor participantilor la dezbatere precum si Ordinului Arhitectilor din Romania – Filiala Dunarea de Jos, Galati pentru sprijinul acordat in organizarea acestui eveniment.

Dl. Niculescu-Aron, Director General Solaron Construct, a participat la Conferintele PSC

In perioada 02.03-23.03.2011, Dl. Razvan Niculescu-Aron, Director General Solaron Construct, a participat in calitate de prim-vicepresedinte al Patronatului Societatilor din Constructii la  Conferintele PSC cu tema: “Constructorii – Impreuna pentru protejarea valorilor breslei”, ce au avut loc la Galati, Bacau, Suceava, Iasi, Cluj, Sibiu, Brasov, Ploiesti si Constanta. Acestea fac parte din Editia a doua a seriei de Conferinte Locale PSC, Editia a II, 2011.

Reactii in presa:

http://www.psc.ro/articole_detalii.php?id=174

http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2011/03/10/patronatul-constructorilor-intinde-mina-firmelor-din-bacau.html

http://www.observatordebacau.ro/2011/03/09/psc-a-doua-intalnire-de-lucru-la-bacau.html#more-68956

http://www.ziuadecj.ro/economic/constructorii-clujeni-se-asociaza-pentru-a-avea-succes-la-licitatii–62829.html

http://www.ronduldesibiu.ro/afaceri-economie/Firmele-constructii-romanesti-sunt-pregatite-pentru-piata/

http://www.evenimentsibiu.ro/index.php?go=page&id=6776

http://www.mytex.ro/economic/patronatul-constructorilor-doreste-certificarea-tuturor-societatilor-de-profil_279976.php

http://www.valeaprahovei.tv/revigorarea-constructiilor/


Citeste toate articolele