Arhiva pentru luna iunie, 2010

FOREN Neptun, 13-17.06.2010

FOREN Neptun, 13-17.06.2010

SOLARON CONSTRUCT a participat la lucrarile Forumului pe Energie. Din partea societatii noastre a participat dl. director general Razvan Niculescu-Aron.

Cu acest prilej au fost prezentate gamele de materiale de interes pentru energie: sisteme de reparatii si protectii la betoane degradate de la hidrocentrale, tip EuroCret, mortare speciale rezistente la atac sulfatic armate cu fibre pentru reparatii structuri inalte – cosuri de fum si turnuri de racire –  tip EuroCret 40 HSF pentru centrale termolectrice, mortare speciale tip Euro Grout pentru fundatii la structuri grele, socluri de sustinere, motoare si generatoare electrice, rezistente la presiune, socuri si vibratii, capabile de a prelua sarcini mari.

Expo Apa 14-16.06.2010

Expo Apa 14-16.06.2010

SOLARON CONSTRUCT impreuna cu principalul partener german P&T Technische Mortel a prezentat la una din conferintele din cadrul expozitiei EXPO APA (14.06.2010-16.06.2010) un material privitor la o noua gama de materiale „KERASAL – Sisteme de acoperire durabile pentru rezervoare de apa potabila”.

Din partea firmei P&T Technische Mortel a participat dl. ing. Martin Bolesta, iar din partea firmei SOLARON CONSTRUCT dl. director tehnic ing. Dan Paraipan

SOLARON CONSTRUCT -membru al Asociatiei Romane a Apei.

10.06.2010
SOLARON CONSTRUCT a devenit, la inceputul lunii iunie, membru al Asociatiei Romane a Apei.
Dorim sa fim participanti activi la lucrarile de reabilitare a statiilor de tratare a apei potabile si a apelor uzate, cat si pentru canalizari.

Ne propunem ca toti membrii, proiectanti, consultatnti, beneficiari si constructori sa cunoasca gamele de materiale utile in aceste proiecte si sa fie implementate in proiecte pentru realizarea de lucrari durabile, de buna calitate.


Citeste toate articolele